Wednesday, March 2, 2011

Finally,i'm home

Masa lab tadi mama call,bersembang panjang lebar. Pasal dolah quit keje. Teruk betul si gemok tuh,tak tahan langsung kerja. Dia baru lepas SPM and now tak ada buat apa patutnya pegi la kerja (aku pon malas kerja). Kerja dia,tido,makan,tengok tb,main gitar,lepak kedai mamak,lepak cc pastuh sangat bijak dalam membodek mama,mintak duit and shopping (boleh ajar aku tak?) Cuti 4 bulan nanti aku ingat nak kerja kat jj :) kedai kasut or kedai baju. Hehe. Macam best je. Tapi mama suggest kerja nursery or tadika. Keibuan sangat ke muka aku nih sampai kena handle budak-budak mama oi? :)

No comments: