Saturday, March 26, 2011

Kad Rabbit

Naik Bus pun da canggih,pakai kad sekarang. Kad Rabbit,color pink. Selamat duit kertas seringgit :) Boleh beli air milo kotak. Dalam bus Rapid da ada GPS. Canggih kan? Tapi still kena berdiri sebab bus selalu penuh. Aku tak pegang buku,semua sumbat dalam beg,beg jadi berat so nanti bahu jadi senget ibarat dacing yang ko letak gajah and burung dodo. Jalan senget-senget nak naik bus (imaginasi). Beg apa yang sesuai pakai untuk pegi kelas? Beg sandang macam nak pegi camping? Tak minat. Beg tarik? Beg plastik sampah color hitam? Whatever pon beg aku pakai,still akan ada satu masalah. Bila nak cari kunci rumah,takkan jumpa dalam masa 5 saat walaupun da letak key-chain sebesar alam. (sigh~)

No comments: