Saturday, March 26, 2011

Masuk televisyen~

Sekarang kat rumah ada rabbit kecik :) Seronoknya! Hehe :) Excited nak tengok dia. Apa nama dia? Mokhtar Dahari. Recording Crew ramai-ramai kat depan table aku nih buat aku rasa nak tengok. Yela,dengan camera dia tuh. Tapi kang kalau masuk tb,memang kantoi gila la. Haha. Macam tengok berita TV3,ada muka-muka terselit kat belakang,jelir-jelir lidah,buat peace and senyum nampak semua gigi~ Aku la tuh!

No comments: