Saturday, March 26, 2011

Semalam rindu nenek

Credit tak banyak so miscall nenek. Terus dia call :) Yay! Rindu dengar suara dia. Aku panggil nenek aku,wan. Panggilan nenek kat Pahang. Kalau kat Perak biasanya paggil Opah or Tok :) Wan tanya-tanya,bila cuti. Rindu la tuh :) :) Hehe. Aku ingat nak stay Ipoh,kerja tadika dalam 2 bulan and then lagi sebulan,duduk dengan wan. Dengan wan pon aku kerja jugak nanti. Berniaga and masak-masak. Wan dapat banyak tempahan untuk masak-masak. Sayang wan. Kesimpulan,aku akan gemuk. Nak lalu kat pintu tak muat. Kalau terjatuh aku kena panggil kren untuk angkat (imaginasi kuat).

No comments: