Monday, March 28, 2011

Super Ring hebat Super Ring ape ntah lagu jajan nih

Rajin-rajin la korang gosot gigi (gosot ayat abah aku). Tak gosok gigi,jadi macam gigi budak itu,da bukan kuning tapi oren (sigh) Itulah Super Ring yang aku maksudkan. Jap lagi kena buang sampah. Bestnya kalau sampah boleh lenyap dengan sendiri (kurang rajin). Kadang-kadang kesian tengok orang yang kerja kutip sampah tuh,aku bukan boleh tengok lama-lama kang nangis :)Terbayang,bila diorang nak shopping,if anak-anak mintak Barbie Doll,dapat tak dia belikan and if anak-anak teringin nak makan Kenny Rogers ke. Hmm. Thanks Abah n Mama sebab tak pernah hampakan permintaan kitorang. Jangan hina orang yang kerja camnih,if tak ada diorang,siapa nak buat? Apa yang korang boleh buat untuk ringankan beban diorang? Tolong ikat plastik sampah korang syiap-syiap,baru letak kat depan rumah. Ada paham ka? (Mood
; Prihatin) Heh~

No comments: