Thursday, March 3, 2011

Test menu engineering

Finally! Entah apa aku tulis aku tak ingat da. Tapi aku rasa ok jugak la jawab tadi. Hehe. Ramai yang wish birthday, happy sangat :) Thanks taw. Sekarang nak buat text untuk bel pulak. Kena siap today! Tapi tak ada apa yang lebih annoying daripada menekan keyboard laptop tapi ada certain button susah nak tekan! Aku nampak ada semut lalu lalang,ko membiak bawah huruf X aku kan? Baik ko pindah sebelum aku sembur perfume.

No comments: