Wednesday, March 2, 2011

Wish birthday

Esok birthday aku yang ke 18 :) eh? heh. 22 tahun~ Da ada yang wish :) Uncle aku yang duduk Shah Alam. 1st March birthday dia. Hehe. And Chucky pon da belanja mam char kuey tiow kat Nasik Lemak Cinta Sayang. semalam kitorang dua lapa gila,masa kitorang duk layan cerita Korea,aku harap dia tak dengar pewot aku bunyi. Haha~ Last-last da x tahan,mengaku jela yang kitorang lapa. Terus syiap and kua. Dia selalu tanya aku tak ada t-shirt ke? Haha~ Chuck,aku ada banyak t-shirt tapi hati aku rasa nak pakai kemeja :) So,jangan la ko rasa aku pakai smart sangat. And last-last ko cakap ,be yourself and da tak sebut pasal t-shirt da.Ha,taw pon kene jadi dr sendiri! Haha. Thanks Chuck sebab belanja. Ko da la angau,suka gayut-gayut suara romantic sampai aku tak dapat curi dengar. Dulu ko bising aku gayut kan? Ha,rasakan! Sekarang ko pon da terjebak. Tapi thanks belanja aku. hihi :)

No comments: