Friday, April 1, 2011

Anak kucing. Sigh~

Kalo ade entry pasal animals,mesti ada air mata. Tadi aku balik umah after kelas ganti Nutrition,elok je aku masuk umah,ada anak kucing color oren ikot sekali. Laa,kamu ikot aku yea? Kesian pulak aku tengok dia comot-comot. Again,i'm telling you,aku tak boleh tengok,aku kesian pastuh aku nangis. Huhu~ Aku ada tapau nasik,bagi dia nasik sikit tapi dia tak nak. Aku bagi air,banyak gila dia minum~ Belum aku bagi hot chocolate lagi. Kesian. Tiba-tiba abah call. Hmm. Abah cakap nanti letak kat luar,mak dia cari nanti. Kalau mak dia tak cari? :'(

No comments: