Monday, April 29, 2013

T Rex

Thanks sebab bagi saya hadiah dinosaur itu. Tak sangka awak betul betul cari T-Rex. Walaupun birthday saya dah lepas. Hehe. Suka gila babs tahu tak. Saya tak tahu nak bagi hadiah apa kat awak so saya bagi pashmina kesayangan saya,baca jampi jawa sikit supaya awak angau dekat saya lebih lagi. Haha. Tapi paling tak boleh blah saya bagi awak hanger warna pink. Yang itu gantung dalam kereta tau. Hujung minggu ni kita buat surprise birthday party kat Adilah okay? Hope dia tak baca blog saya la. Haha. And thanks sebab datang jumpa saya and family dekat Giant semalam. Banyak pulak mama cakap pasal awak. Lawak okay,lawak. Jaga diri. Jangan lupa saya. Awak lupa saya,saya bom kereta awak.

No comments: