Friday, April 12, 2013

Untuk awak

1- Bila awak buka mata,ada voice note and message good morning daripada saya.
2- Awak tak habis baca message good morning,saya dah pun call awak.
3- Di screen handphone awak,ada nama 'sayang'. saya tahu itu saya :)
4- Awak drive pergi tempat kerja sambil bergayut di telefon dengan saya. Ini bahaya.
5- Awak pergi kerja dengan senyuman :)
6- Bila tengah hari sikit,awak mula rindukan saya. Macam selalu.
7- Awak akan bbm saya. Dan ayat rindu tu mungkin awak ulang 500 kali dalam sehari.
8- Awak suka hari Jumaat,sebab awak nak balik Ipoh.
9- Awak senyum,saya pun senyum.
10- Terima kasih :)

No comments: