Friday, May 31, 2013

Tak sabar

Bangun tidur,dapat message goodnight yang sangat sweet daripada awak. Apa lagi yang boleh buat saya tersenyum pagi pagi buta ni selain daripada dapat baca message yang sweet nak mati macam tu? Haha. Thanks tau. Saya bangun tidur dengan senyuman. Biasanya saya bangun tidur,badmood je :) Dengan rambut serabai Kak Limah tu,muka macam nak bunuh orang. Hihi. Tapi dengan awak,saya happy sangat sangat. Happy gila baq ang! I love you so much boyfriend. Saya tak sabar nak jumpa awak petang ni. Tak tipu. Hehe :)

No comments: