Thursday, July 4, 2013

Kejutan hari Sabtu

Awak kenal saya. Saya ni kalau nak buat surprise selalu tak jadi. Sebab saya yang excited lebih,saya akan bagitahu awak terus. Haha. Selalu tak jadi kan. Saya ingat nak pergi makan dengan awak dekat tempat yang best best sikit. Hehe. Nanti saya cari tempat yang menarik untuk kita pergi ye buah hatiku? Lagi satu,boleh tak hujung minggu ni kita pergi Kinta RiverFront tu? Jalan jalan jom? Pretty please sweetheart? :)

No comments: