Monday, July 22, 2013

Rendang daging

Terima kasih awakkk :)
Sweet sangat. Bagi rendang daging. First time dapat makanan yang dimasak oleh mama awak. Air tangan awak,bila lagi saya boleh rasa? Hehe. Apa apa pun,terima kasih banyak banyak. Sedap sangat. Masuk je dalam rumah,saya terus rasa. Thanks to Adri,bawak awak datang rumah saya. Sempat tengok awak 2 minit je depan rumah saya tapi saya dah happy sangat dah tahu tak. Terima kasih. Nanti awak boleh bagi makanan lagi. Spaghetti ke,puding caramel ke kan? Hehe. Sayang awak sangat sangat.

No comments: