Tuesday, August 27, 2013

Satu minggu dan tiga hari

Bahagianya :)
Dah ada tunang. 
Awak pulak tu.
Jejaka idaman Malaya?
Jejaka idaman Ipoh?
Hiks.
Hari ni awak ke Pangkor.
Maknanya kita tak dapat lunch sama la kan?
Takpe,saya dah masak pagi tadi,bawak bekal sahaja.
Malas nak keluar.
Terima kasih semalam belanja saya makan dekat Oldtown White Coffee.
Tempat kenangan kita tu :)
Hehe.
Seronok je ada awak dekat sebelah saya.
Nanti awak dah nak balik Cyberjaya dah.
Petang semalam mintak tolong awak belikan KFC.
Sweet je awak hantar ke rumah ye?
I love you baby.
Awak yang terbaik.
Saya tak nak yang lain. 

No comments: