Friday, August 30, 2013

Seminggu dan enam hari yang indah

Thanks awak sebab insta gambar saya. Comelnya kita. Haha.
Sorry semalam mood saya ke laut.
Kesian awak.
Nak acah acah merajuk tapi saya tak pujuk pun.
Sorry tau.
Today saya rindukan awak sangat sangat.
Semalam masa awak call tu,sumpah saya mamai gila.
Saya tertidur masa kita tengah sembang tu.
Mungkin awak tak perasan.
Hehe.
Awak,mama cakap kalau nak jumpa saya,
datang rumah.
Kita makan sama sama.
Awak,nanti kita dinner dekat rumah saya ye?
:)
Saya masak untuk awak.
Hehe.
I love you so much.
Semalam awak sedih lagi.
Janganlah sedih.
Saya bagi awak surat lukis lukis kan?
Suka tak? 
Awak suka tapi awak cakap awak sedih nak simpan.
Hmm.
Awak,jangan sedih ye.
Kita berpisah sekejap je.
Isnin sampai Jumaat.
Sabtu Ahad,kita jumpa tau.

No comments: