Monday, October 21, 2013

Masa untuk mengopi

Saya dah boleh bawak kereta,saya drive pergi Jusco bawak adik adik. Jumpa awak dan minum kopi :) Lepak sama dengan kawan kawan awak sekali :) Hiks. Teringat pulak saya menangis masa awak tegur cara saya bawak kereta. Saya mengaku saya ni susah menerima teguran,cuma kena cakap habis lembut dengan saya. Hahaha. Tengok macam mana saya nangis hari tu? Jiwa gua lembut okay Joe? :) Seronok pulak dapat masakkan spaghetti Olio untuk awak dan saya boleh hantar sendiri makanan,tak payah susah susah awak datang rumah saya :) Saya sayang awak :) Apa yang kita bincang masa lunch tadi,buat saya happy sangat. Hopefully menjadilah apa yang kita plan tu. I love you!

No comments: