Thursday, October 17, 2013

Saya suka lagu ni

 Bila dengar lagu ni,saya teringat awak. Lagu favourite kita ni :) "Kau simpan hatiku,dari darjah satu,darjah satu". Saya first time tengok awak masa awak darjah dua. Comel awak masa tu. Bulat je. Hiks. Kalau saya tahu sekarang ni saya akan sayangkan awak macam ni,serius saya nak mengorat awak dulu. Haha. Nanti kita ambik gambar pakai baju sekolah tau? Baju sekolah rendah,sekolah menengah :) Ahh sweetnya. Terngiang ngiang suara awak call saya semalam. Saya dah tertidur. Saya tak pernah marah awak call time saya tidur sebabnya saya memang suka awak call saya :) Senyum je lepas letak telefon. Dah lama awak tak bacakan doa tidur untuk saya. LOL. Saya baca sendiri je sekarang. By the way,thanks sebab insta gambar kita berdua (can't remember the location,sorry) and thanks sebab whatsapp karangan dekat saya. Saya senyum je baca sampailah ayat "tarik nyawa" tu,saya macam sedih sikit. Yang hidup pasti akan mati. Saya tahu. Hmm. I love you,Joe. Thanks sebab ceriakan hidup saya. Walaupun kita ada gaduh sikit sikit,saya rasa itu semua sangat menggembirakan saya,selagi ada awak. Saya takkan pergi. Susah senang sama sama,remember? :)

No comments: