Tuesday, November 19, 2013

Janji kita

Dua hari ni kita bertumbuk.
Bertumbuk means bergaduh.
Damn.
Yeah,now kita dah okay.
Biasalah bergaduh sikit kan?
:)
Tapi semua ni tak pernah ubah sayang saya dekat awak.
Saya tahu awak pun sama.
Sorry lately saya sensitive sikit.
Thanks sebab lunch dengan saya.
Bawak pergi Thumbs Cafe :)
Happy sangat.
Saya dah boleh ambik awak dekat rumah.
Saya dah boleh drive.
Awak cakap saya dah okay sikit bawak kereta.
Hiks.
Cuma dekat simpang je,awak risau sikit.
Tapi kira okaylah ni :)

Thanks awak sebab layan kerenah saya.
Dah dua malam saya menangis.
Sampai bengkak mata.
I love you Joe.
Thanks sebab belikan burger untuk saya semalam :)

No comments: