Thursday, November 7, 2013

Kejutan dari tunang yang kacak bergaya

Awak :)
Awak cakap dekat saya yang awak nak pergi lepak dengan kawan kawan awak dekat Subang.
Saya call awak tak angkat.
Saje tau.
Hehe.
Tiba tiba awak cakap awak dekat depan rumah saya.
Saya intai.
Memang ada awak.
*menangis*
Thanks awak.
Suka buat saya terkejut beruk.
Dengan selebetnya saya keluar jumpa awak.
Thanks bagi saya handphone Blackberry awak ni.
Pinjam ke bagi terus pun tak tahulah. Lol.
Tapi saya memang nak beli handphone baru nanti :)
Hiks.
Love you Joey.
Sorry tak dapat lunch dengan family awak hari ahad tu sebab saya pergi Pangkor.
Tak tahu awak nak balik Ipoh.
Hehe.
Kejutan.
I love you encik tunang yang kacak bergaya rambut baru :)

No comments: