Friday, December 6, 2013

Movie Date

Finally.
Dapat jugak cari masa untuk tengok movie dengan awak :)
Awak sampai Ipoh,saya ambik awak.
and then pergi Station 18.
Movie Kolumpo tu sangat menarik,lagi menarik sebab kita tengok sama sama.
Kita pergi makan :)
Seronoknya.
Dengan awak takde apa yang tak seronok.
Kita boleh ketawa sama sama.
Kita boleh acah acah bertumbuk dekat public pun tak kisah je.
Dengan awak,semuanya buat saya happy.
Awak sangat membahagiakan saya.
Dalam kereta,sambil tengok view luar,awak drive.
Kita cakap pasal macam mana kita berkenalan.
Saya sayangkan awak,Joe.
Saya yakin hubungan kita boleh pergi jauh.
Kita cuma kekalkan keadaan macam sekarang ni.
I love you so much,Joe.
Salam Jumaat.
Petang nanti nak bagi ikan makan :)

No comments: