Wednesday, January 22, 2014

Alhamdulillah

Bersyukur sangat. Dengan rezeki yang diberi. :)
Business Something Special By Jojo Lee makin okay. Dah ada buyers. Kerja dekat office pun,nampak macam okay. Abah nak hidupkan balik company Intech Vision,nak buat projek arang batu. Company Pancar Sepadan,nak buat projek telecommunication tower. Insyaallah,aku akan cuba tolong mana yang patut. Insyaallah one day,aku akan bukak company sendiri. Another good news,abah cakap nak naikkan gaji! Yahooooooooooo. Alhamdulillah :) Semoga benda benda macam ni,lebih memotivasi aku untuk kerja lebih kuat,lebih bagus dan lebih pantas. Aminnn. Duit banyak,boleh kawen cepat okay bye.

No comments: