Tuesday, January 7, 2014

Kawan kawan punya cerita

Sabtu ni nak date with bff :) Adilah. Lama tak jumpa,tiba-tiba dia whatsapp. Dia ajak teman dia. Ke butik pengantin,nak survey pelamin and then nak pergi Greentown Mall,nak tengok baju tunang. I'm so happy for you :) In fact,aku jadi sama excited,dah macam aku yang nak bertunang. Just wanna be with her,teman and pilih. Perempuan pilih barang memang lama. (Semua orang tahu). Kita nak nampak cantik,untuk hari bersejarah ni. Kawen,tunang ini semua sekali seumur hidup. Tak salah rasanya,nak pilih yang tebaik. Dari baju,sampai ke hantaran,makeup,kasut if ya know what i mean. Kena tolong kawan,since dia pun banyak tolong aku hari tu,bagi idea pasal majlis tunang aku. Melibatkan hal perempuan macam ni,harapnya encik tunang faham la ye? :) Nak teman kawan shopping,lagipun bukan selalu. Kan? Kalau awak nak teman pun,boleh jugak. Cuma kena sabar menunggu la :) Peace yaww.

No comments: