Monday, February 10, 2014

Saya sayang awak tau

First time pergi dengan awak :)
Akhirnya awka bawak jugak saya pergi tengok bola.
I was so happy that night.
Menjerit tak hengat.
Now sakit tekak. Haha.
Perak vs Kelantan. Kito monang 2-1 :)
Nanti kalau ada bola lagi,ajak saya tau tau tau.
Ehem. Naik Kancil. Comel je.

Sebelum tengok bola,saya pergi kedai kereta dengan abah. Umur 25 tahun baru saya merasa nak ada kereta sendiri :) Alhamdulillah. Lepas setahun lebih kerja,saya ada kereta sendiri. Seronoknya. Hari tu tengok Myvi hitam. Nampak macam okay :) Boleh geng dengan awak la,kereta hitam. Bestnya!

Semalam awak datang rumah saya :) Malam. Awak singgah. Awak belikan ice cream kita makan sama sama dekat depan rumah. Awak tahu apa yang saya suka. Saya happy sangat ada tunang macam awak tau. I love you,dear.

Pagi ni awak ke Cameron Highland. Pergi interview :) Saya doakan awak ye. Thanks sebab sempat singgah rumah saya pagi tadi. Awak nampak kacak berkemeja (selalu pun awak pakai kemeja jugak) Hehe. Saya harap awak dapat kerja dekat sini. Nanti kita boleh kawen cepat. Hehe.

No comments: