Thursday, May 22, 2014

Selamat Hari Khamis

Alhamdulillah syukur. 9 bulan bertunang dengan aman damai. Hiks. Bila nak kawen? Tunggu kad kawen la ye. Business pun alhamdulillahh,tak putus putus customer datang tempah menjahit manik. Sekarang ni aku jual ais krim Malaysia jugak :) Hihi. Seronoknya.
Semalam jumpa Fara and Shiro,diorang nak kawen 7 Jun ni. Semalam Fara bagi baju dia. Cantik :) Warna Royal Blue. Nak jahit manik. Ingat tengah hari ni nak ke kedai manik dekat Song Choon tu. Beli manik color gold. Tudung untuk diorang,insyaallah nak beli malam ni. Diorang nak shawl warna cream. Fara nak manik dark blue and Syiro nak manik warna maroon. Semoga sempatlah semuanya. Semalam tidur lewatttt. Jahit lace pada baju cikgu Taharah. Semalam pun ada yang dm di Facebook,tanya tentang veil. Alhamdulillah. Rezeki Allah bagi, kita kena rajin usaha. Menunggu,takkan dapat apa :)

No comments: