Friday, June 20, 2014

Rezeki jangan ditolak musuh jangan dicari

Alhamdulillah. Ramai orang tempah dress dan mintak jahitkan manik. Syukur rezeki tak putus. Sampai bulan 8 dah ada 5 tempahan.Ada nak pakai untuk majlis berendoi anak and ada nak pakai time nikah. Petang semalam ada kawan sekolah mintak jahitkan manik pada shawl and baju nikah. Semalam time nak tidur pun ada customer nak tempah 4 dress terus! Hihi. Syukur. Nanti business dah maju sikit,ingat nak bukak kedai. Cewahhhh. Cafe + Butik <3 Thank you family and friends and tunang yang belikan handphone,memudahkan nak contact dengan customer. Thanks to mama yang sudi promote dekat kawan sekolah dia. Hihi.Thank you kepada bakal adik ipar yang cantik,Fiza sebab sudi jahitkan dress dress semua ni. Hehe.

No comments: