Wednesday, June 24, 2015

Just a burger

Well,last night after lepak di Starbuck. Gosh so funny I didn't know my sisters also lepak di sana. Husband with friends and I quickly pergi ke table my sisters. Kau dah gemuk. Yeah I've heard that for thousand times. No need to tell benda yang I sudah tahu so I just ignore it. Nanti aku diet okay. Nantiiiii. Haha. 



After lepak,husband bawak jalan jalan pusing pekan Ipoh. One of the thing that I love bila jalan jalan camni is me and husband can sing so loud. Any song that popped up in our head,and we both can be a very good duet partner. Semalam nyanyi lagu Raihan,Rabbani and beberapa lagu nasyid. Lol.Singing while holding hands and laugh when husband salah lirik (he's always like that) Kadang kadang tak masuk akal langsung lirik dia. But I love this kind of dating. Then kitorang mencari burger. Come onnnnnnnnnnn. I have to eat something because baby cacing in my stomach sudah lapar. Empat stall burger,last last baru dapat burger ayam. I love chicken burger. Time nak bayar,aku hulur RM10 then dapat balance RM1 so I was like eh berapa harga burger ni. Laki aku ni order burger apa. The heck. Dia order burger daging double special. Oh man you eat a lot! But it's okay as long as you tak ambik burger your wife. My chicken burger! After makan,gosok gigi then terus masuk ke alam mimpi. Suddenly terjaga,husband peluk. Okay bye. 



Tak sabar nak balik rumah. I miss my husband so bad. Walaupun dah 6 bulan kawen,I still in love with my husband and rasanya macam every time bangun tidur,tengok je husband terus rasa macam hari pertama kawen. I love you Joe. Awak takkan dapat perempuan lain yang sayangkan awak macam saya sayang awak ni tau. Okay,sama sama. 



I love you,Joe. Hugs & kisses! <3

No comments: