Wednesday, July 8, 2015

Preparation raya

Not much. Hari tu ada jugak ke Zawara and angsana Mall with husband. Tapi takde yang berkenan. Mungkin nak pakai warna purple lembut tahun ni. Tahun ni,raya pertama beraya di rumah mentua. Perasaan? Hehe. Campur campur. Happy ada sedih pun ada. Alhamdulillah ini tahun pertama beraya sebagai isteri. Seronok la :) Sebelum ni rindu rindu di pagi raya tapi kali ni,buah hati ada depan mata. Dapat tengok dia pakai baju melayu. Happpppppy!! :)



Tudung nak beli shawl je kot. Kalau rajin,nak tambah lace and beads dekat hujung tudung. Insyaallah kalau rajin. Hehe. Nanti nak beli butang baju Melayu untuk husband and nak belikan kemeja untuk dia satu. Asyik baju yang sama aje. Boring dah. Haha.


Khamis ni ingat nak ke KL. Nak beli baju raya boleh dakkkkkkk. Hihi :P

No comments: