Monday, December 28, 2015

Happy Anniversary To me

A year. A very wonderful year with my Big Joe. The truth is we had a very wonderful year together. Thank you bawak pergi Penang stay di Golden Sand,mandi laut apa semua. Being a wife is quite challenging because can you imagine? We gotta share everything with our partner and we have to learn how to tolerate with them,have to learn how to give and take in every situation,have to say sorry (this is hard) and we have to sacrifice lots of thing. Being his wife,what I can say is,I feel so grateful to have him as my husband. He's the one that can accept my flaws. The one that says I'm pretty eventhough I have tons of pimple during red days and the one that hugs me whenever needed. The one that not always listen to me (HAHA) but will listen to me after me merajuk.I am still excited to learn about you,husband. We went thru ups and downs,sweet moments and fights but none of them ever makes me boring. I fall in love with you every day. I'm a year older than you but still,you treats me like a baby. I just can never imagine my life without you. Baby,I pray for the best in every sujud,dalam setiap tadahan doa,wishing that Allah will protect you,give you good health,mentally and physically strong to handle me and may Allah bless our marriage now and forever. Thank you for those yang mengharapkan Joe Junior & Djoy Junior but to be honest,I still tak puas untuk enjoy berdua dengan Joe. Hehe. But if Allah tetapkan 2016 will be our turn to be mommy and daddy,syukur Alhamdulillah. But sementara belum ada kids,I will never ever never ever bazirkan this chance untuk bermanja with husband. Lol. Thank you Joe because sangat bersabar melayan kerenah sayang yang entah apa apa ni. Badmood sebab terjaga dari tidur dalam keadaan terkejut lepas tu tak nak mandi. Hahaha. Sabarnya la awak ni. Awak,kalau saya dah takde nanti,awak godek godek la blog ni. Banyak saya tulis pasal awak sebab saya sangat mengagumi awak. Saya sayangkan awak. Walaupun kadang kadang awak buat saya panas hati dengan perangai awak tapi saya tetap nak sehidup semati dengan awak. Hehe. Harap awak murah rezeki dalam business awak dan one day kita akan ada rumah di Casa bintang,awak ada Hummer,BMW,Lambo dan saya ada Mini cooper S warna merah dan rumah kita ada tingkap macam dalam cerita omputeh,ada coffee table with nice green view luar tingkap,ada wardrobe untuk baju baju,beg,kasut,tudung saya. Lol. Panjangnya angan angan saya. Sebenarnya kalau dapat duduk rumah teres pun dah happy dah asalkan ada awak. I love you room mate. Saya sayang awak. Sangat sangat. Sampai,Jannah imamku Amirul Johari Azman.. 20 Disember 2014 - 20 Disember 3014 insyaallah. Hihi. 1000 tahun memang kulit kita sekedut kismis la baby.

No comments: