Tuesday, March 15, 2016

Almost

Last Saturday,me and husband nak balik Pahang. Nyaris nak hentam lori ice cube yang tetiba masuk lane kanan. If. If kena memang dah takde rupa bentuk agaknya aku ni. almost. Alhamdulillah Allah masih beri peluang untuk hidup. Husband bagitahu tayar memang barai habis (Baru je spend RM300 tukar dua bijik tayar depan kereta). Ya Allah. Kalau tak tukar tayar,gamaknya memang kereta dah slide habis hentam lori tu. Mengigil babe. Nasib baik ada husband dekat sebelah. 

But to me,Allah masih beri peluang. Bersyukur. Duit boleh cari. Tayar 10 bijik kita boleh beli. Tapi kalau masa tu nyawa habis,takde peluang lagi dah. *nangis*

No comments: