Thursday, April 7, 2016

AK

Alhamdulillah Allah permudahkan urusan. Dalam kekalutan,aku dah berjaya register company. Wahh rasa macam seronok jugak dah ada sijil SSM sendiri. Nama? AK ** haa rahsia :) AK untuk Amirul dan Khadijah. 10 Mac hari tu register,account bank pun dah buat. MOf belum lg. Husband pun dah giat masuk tender. Harap Allah permudahkan urusan kita suami isteri. Sebab tu bila orang tanya pasal aby ke apa,jujurlah aku bagitahu aku and husband memang tengah struggle betul dengan hidup before this. La ni je boleh bernafas sikit. Thank you Allah,bagi rezeki dalam bentuk lain. Next week nak ke Penang. Yayyyy :P

No comments: