Tuesday, August 16, 2016

Sejauh mana kamu kenal suami kamu?


Copy, paste dan jawab semua soalan. Tag nama suami dan biar dia nilaikan jawapan kamu. :)

 
1. Dia duduk di depan tv, apa yang ditonton?
- Movie,cerita hantu. Drama kurang tengok tapi dulu ada jugak tengok sebab minat Amyra Rosly puii.


2. Korang keluar makan, dia order makanan apa?
- Tak tetap sebab tak suka repeat makanan yang sama. Tapi selalunya nasik la.


3. Makanan yang dia tak suka.
- Taugeh,bunga kantan


4. Korang keluar makan, dia order minuman apa?
- Wajib minuman berais sebab nanti air dah habis ,dia nak kunyah ais pulak.


5. Jenis muzik kegemaran.Lagu lagu jiwang,lagu Awie pasal dia bajet suara dia macam suara Awie. HAHA.

6. Nama timangan kamu pada dia.
- Baby,busyuk. Kahkahkah sila muntah.


7. Hobi atau dia suka mengumpul apa?
- Dia ni tak tetap pendirian. Takde hobi kot?


8. Makanan yang dia sanggup makan hari2.
- AYAM!


9. Cereal kegemaran.
- Takdenye nak makan cereal. Buat geli geli je. Dia suka makan nasik.


10. Jenis pakaian yang dia takkan pakai.
- Baju Kpop,baju warna pastel.


11. Pasukan bola kegemaran?
- Perak. Chelsea? Haha MU kot.


12. Perkara yang kamu suka buat, tapi dia mengimpikan kamu stop buat benda tu.
- Merajuk! Sebab hari hari bini dia merajuk. Lol.


13. Sukan kegemaran?
- Takde kot. Golf.


14. Kamu nak buat kek harijadi untuk dia, kek apa yang kamu akan buat?
- Cake chocolate. Kalau tak jadi,beli je dekat SR.


15. Apa yang dia buat sepanjang hari?
- Main handphone. 


No comments: