Monday, October 31, 2016

Next


16 - No answer

17- No answer too

18- Percaya juga sebab pernah terjadi. Haha. Dah kawen dah dengan dia.

19-  Yes I do believe in soulmates. Someone yang boleh sayang kita unconditionally,yang boleh terima past kita,terima kita sekarang dan terima kita di masa akan datang. The one yang sentiasa ada time susah senang.

20- Dulu percaya juga tapi seiring dengan usia dan sel sel otak dah mula berhubung,dah tak percaya dah horoscope ni.

21- Been in love several times. Hehe.

22- What makes eh. No specific reason since setiap orang yang datang adalah berbeza. Tapi yang pastinya aku sukakan orang yang hati dia baik. Some girls suka yang handsome,rambut macam Awal Ashaari ke apa kan tapi to me physical attraction ni tak membawa ke mana. Kalau dapat tu kira bonus la tapi aku lebih suka yang baik.

23- No answer

24-Seronok ke jadi lelaki?

25- Mengorat. Haha.

26- Hmm letihlah jawab soalan. Cukup sampai sini. Bye.

No comments: