Wednesday, February 15, 2017

LAST FLING BEFORE THE RING

Okay,me and girl friends nak buat surprise party untuk seseorang yang bakal berkahwin Mac ni. Nama dirahsiakan. Well to be honest,dalah hidup ni aku tak ramai kawan. Aku bukan jenis suka berkawan. Haha. Pada aku,suami dan adik beradik adalah kawan aku. Nak dijadikan cerita,after kawen dengan Joe,kawan Joe adalah kawan kawan aku. Barulah merasa ada geng. So first trip kitorang ke Bandung,2nd trip kitorang ke Terengganu. Insyaallah bulan 3 ni. Tapi macam mana eh nak celebrate future bride ni? Myna dah book apartment untuk kitorang 5-6 orang perempuan ni. Dah tempah cake,aku nak bawka pizza kot and nak buat games sikit tapi game apaaaaaa.

No comments: