Wednesday, March 8, 2017

Happy 28th Birthday Khadijah

Alhamdulillah for another year. My circle of friends getting bigger alhamdulillah. I met lots of beautiful people around me. My husband is still there next to me. Haha. Adding a year means I have new wrinkles on my face la. 28 tahun dah. Teringat zaman muda remaja yang penuh gilang gemilang seperti tiada masalah. Dah besar,kena cari duit sendiri baru tau yang sebenarnya hidup ni memang susah. Haha. Thank you for those yang masih yakin dengan aku,yang sayang aku,yang jaga aku. Memori sakit aku tinggalkan jauh di belakang moga moga tak berulang. Terima kasih suamiku yang berusaha juga nak buat surprise. Kitorang sambut di Temerloh. Hehe. Syukur Allah bagi peluang bernafas dan meneruskan hidup. Semoga aku jadi hamba-Nya yang lebih baik dari tahun sebelum. semoga aku dapat capai segala hajat aku - nak ada rumah,nak ada anak,nak ada barang barang nest,nak shopping tanpa perlu fikir duit,nak tolong mama abah dan adik beradik dan ada better life than before. Semoga apa aku nak tercapai dengan mudah. Aminnn.

No comments: