Monday, March 20, 2017

Sabtu 18 Mac 2017

Pagi  : Busy menjahit manik dan bunga and then petang tu keluar dengan adik adik (Sarah and Bb) and keluar dengan Acum dan mama sekali,cari barang hiasan untuk dulang adik aku nak kawen April ni. Tak lama dah tu. Veil bakal adik ipar pun aku tak buat lagi tapi jangan risauuuu kejap je tuuu. Hehe. Kata dah expert? Haha riaknya. Lol. Tak la. Buat masa ni siapkan tempahan customer dulu relax relax. Tempahan banyak weiii. Cari masa nak siapkan semua. Hujung minggu ni nak ke Tangkak pulak.

Petang : Tengok wayang. Attraction. Wayang 7.35pm,sempat Maghrib dulu. Habis pukul 9.45pm. Lepas tu bawak adik adik ni pergi usha pondan.Haha terkejut deme. 

No comments: