Monday, March 20, 2017

Tinggalkan Instagram dan aktif di Blog

Assalamualaikum. Sorry guys. Hari ni rasa macam sedih sikit. Ada yang tak senang rupanya dengan post aku di Instagram. Okay takpe malas nak gaduh jadi aku park sini la. Anything aku rasa nak update aku update sini. Malas nak block orang di Instagram. So apa apa gambar sweet sawit me and Joe,aku letak sini. Hehe. Bukan senang nak puaskan hati semua orang so memandangkan blog ni agak tertutup,aku cerita sini jela. Pengajaran yang aku dapat? Of course kena muhasabah diri sendiri dulu,mesti ada salah sendiri punya but at the same time jangan termakan budi orang,keihlasan orang kita tak tau. Dah sampai masa orang tu mengungkit,pandai pandai la kau stop makan budi orang. Hehe. Peace.

No comments: