Monday, May 8, 2017

18 days late

Selasa lepas ke Klinik Dr Musyid dan Tharizah di Medan Gopeng untuk check. Doc cakap tak dapat nak check or scan pun sebab tak nampak apa katanya. So keluar dari klinik hampa. Then aku beli UPt dan check di kedai mamak. Masih negative. Then aku cadang dekat Joe try check darah pulak. Joe call BP Jalan Kampar dan set appointment. Result dalam masa sehari. RM36. Okay takpe. Sakit siot ni first time darah aku diambik okayyy. Haha. So esoknya,aku datang ambik result,masih negative. Dia tulis non pregnant. Hmm. Dan hari ni 8/5/2017,cukup 18 hari aku lewat period. Aku tak tau nak stay positif atau boleh slow slow terima yang aku ni tak mengandung. Kawan kawan sangat supportive,diorang cakap selagi aku belum period,harapan tu masih ada. Hmm. aku jd kuat balik. Aku harap Allah makbulkan doa aku. 

No comments: